My Little World For You

I don't suffer from insanity... I enjoy every moment of it;)

Friss topikok

Most szivattok?????

2012.05.29. 20:15 | pittypangvirag | Szólj hozzá!

Befejeztem en azt a rohadt angol esszet csak tudnam minek... mert a tanar ugy ahogy van elfelejtette... sot elhagyta az elozot amit irtam...:@

De ha ez meg nem lett volna eleg orom a mai napra, akkor meg ra kellett tenni egy lapattal, hogy tonkremegy a mosogatp gep es egyesevel kell elmosogatnunk 150 rohadt tanyert, evoeszkozoket, edenyeket...stb.

Most epp prepen ulok es a holnapi francia beszelgetesemre kene tanulni, de egyszeruen csak arra tudok gondolni, hogy mar csak egy elfuseralt napot kell kibirnom es mehetek haza :D

By the way... ma kozolte velem Debby a konyhas, hogy mivel a hetvegen osszetortem 24 poharat (igazabol fellokott egy hulye spanyol gyerek) levon £100-ot a fizetesembol...igen jol latjatok SZAZ KEREK FONTOT!!! az tudjatok mennyi??? 37000 forint... vonja le nem erdekel de nem hiszem h 24 retkes pohar 37ezer forinta kerulne foleg itt kint...:@@@  Szoval eljen ez a gyonyoruseges nap.... (N)

A bejegyzés trackback címe:

https://mylifemyway.blog.hu/api/trackback/id/tr324553568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása